Het Vaccinatieregister is specifiek ontwikkeld voor instellingen die actief zijn in de reis- vaccinatie en reisadvies branche. De software werkt volledig online met als groot voordeel dat het toegankelijk is op elke computer binnen de instelling maar ook als u bijvoorbeeld op locatie vaccineert.

Na het maken van een afspraak met de cliënt wordt er via het systeem een intake (reisanamnese) verzonden, deze vormt de basis van de verdere consult afhandeling. Op basis van bijvoorbeeld bestemming en/of het doel van de reis wordt er binnen het systeem een advies gegeven op basis van de beschikbare gegevens van het LCR. Daarnaast is binnen het consult de gezondheidsverklaring van de cliënt beschikbaar zodat dit kan worden meegenomen in het reis- en vaccinatieadvies.

Het Vaccinatieregister heeft ook een App, de digitale versie van het bekende gele boekje! Door gebruik te maken van deze App beschikt u altijd over uw persoonlijke vaccinatie historie en bent u op de hoogte van de beschermingsduur van de verschillende vaccinaties. De App is beschikbaar voor iPhone & Android in de diverse app stores.

Vaccinatieregister
Bornweg 12A
6721 AH Bennekom
The Netherlands

Tel.: 085-4019430