Mulder Diervoeding BV is een gerenommeerde petfood producent binnen het segment vers vlees.

Vanaf 1970 is het bedrijf als familiebedrijf uitgegroeid tot de grootste producent van vers vlees diervoeding in Nederland. Medio 2018 is Mulder Diervoeding toegevoegd aan de Koen Visser Groep nadat zij reeds langjarig de exclusieve partner was van Queens Products voor de leveringen van frozen petfood aan de Nederlandse retail.

Mulder Diervoeding heeft als producent een brede klantenkring die de gehele petfoodsector beslaat; van dierenspeciaalzaken, private labels, groothandels tot grootverbruikers en dierentuinen. We bieden de klanten oplossingen die aansluiten bij hun specifieke wensen en produceren volgens de hoogste kwaliteitseisen.

Door de schaalgrootte kan Mulder grote volumes efficiënt produceren. Op basis van een investeringsprogramma zullen wij de positie van Mulder verder helpen verstevigen als toonaangevende speler op het gebied van kwaliteit, productontwikkeling en efficiency van vers vlees petfood.

De jarenlange ervaring en specifieke expertise van Mulder staan garant voor topproducten, op basis van de beste grondstoffen en verantwoorde recepturen.

Mulder Diervoeding B.V.
Mors 8
NL-7151 MX Eibergen
The Netherlands
T: +31 (0) 545 47 58 20