Onze historie

Als KoenVisser Groep hebben we een uitgebreid ondernemend verleden. Het is een bedrijf waarbinnen kennis en ervaring generatie na generatie zijn doorgegeven. In 1892 startte Koen Visser met de marketing en verkoop van food producten, zowel in Nederland, Europa en daarbuiten.

In eigen fabrieken produceerden we conserven, gekoelde en diepgevroren producten. Met name in de jaren zestig van de vorige eeuw werden die onder de naam KoenVisser en Suzi Wan bekend. De afzet vond plaats via een eigen distributienet en trading companies door heel Europa. Vanaf 1980 concentreerden we ons als KoenVisser Groep op het “ondernemers achter ondernemers” concept.

Onze gezamenlijke kennis en ervaring wordt ingezet in het vinden van ondernemingen die passen binnen het karakter van onze onderneming (en natuurlijk vice versa) en onze strategische doelen. Daarnaast ondersteunen we graag ondernemers die binnen onze groep passen en zelfstandig kunnen en willen opereren, met een complete back-up vanuit onze groep.

De KoenVisser Groep werkt als een internationaal samenwerkingsverband met verschillende partners en heeft nog steeds de kenmerken van een familiebedrijf met een lange historie. Centraal staan de kenmerken als persoonlijke verantwoordelijkheid van de managers; korte communicatielijnen; winstdeling; multiculturele omgeving; goede persoonlijke verhoudingen; thinking global, connecting local.

Koen Visser Historie
Koen Visser Historie