Queens Products BV is een internationale, inventieve en flexibele leverancier van hoogwaardige, vernieuwende vriesverse voedingsmiddelen.

We hebben met onze vriesverse vis een stevige positie in de Nederlandse retailmarkt. Dit hebben we gerealiseerd door het ontwikkelen van vernieuwende product/marktcombinaties binnen onze productgroepen die zijn afgestemd op de wensen van consumenten.

Queens Products BV is specialist in het sourcen en ontwikkelen van (nieuwe) producten. We hebben een grote know-how en jarenlange ervaring met vriesverse producten en uitgekiende logistieke processen. We bieden onze afnemers een volledig ondersteunend dienstenpakket. Van marktinformatie en analyses tot productinnovatie en verkoopondersteuning.

Queens Products heeft een breed assortiment vriesverse producten die zowel overeenkomsten als verschillen vertonen. De overeenkomsten zijn de hoge kwaliteit, het vernieuwende karakter, de betrouwbare producent en optimale logistiek, en niet in de laatste plaats, de toegevoegde waarde van de flexibele en brede aanvullende dienstverlening van Queens Products.

Continue vernieuwing en het zorgvuldig afstemmen van onze producten op de wensen en eisen van onze afnemers en consumenten zorgen voor een grote diversiteit binnen de productgroepen. Onze core-business is het leveren van vriesversie vis en visproducten, afkomstig uit de wilde vangst en uit de aquacultuur. Voor onze (inter)nationale klanten leveren wij daarnaast een aantal serviceproducten. Binnen dit serviceassortiment is onze vriesverse diervoeding onder de merknaam Smuldier, uitgegroeid tot een succesvolle productgroep.

Queens Products BV
Aaltenseweg 63
Postbus 69
7050 AB Varsseveld
The Netherlands
T: +31 (0)315 27 01 15