Rolls – Kooijmans Software

Het vergelijkingsprogramma Rolls van Kooijmans Software b.v. is al ruim 20 jaar een begrip in de assurantiebranche.

Rolls voor de assurantieadviseur
Met Rolls kan de assurantieadviseur een gedegen vergelijking uitvoeren van de gangbare verzekeringsproducten in de markt. Hierbij worden niet alleen premies vergeleken maar ook de polisvoorwaarden worden door het programma op waarde beoordeeld. Met Rolls is een goed advies snel gemaakt.

Rolls op de website van de assurantieadviseur
Via de Rolls-webmodules kan de assurantieadviseur aan haar bezoekers van de website premievergelijking bieden. Uiteraard zijn ook hier de polisvoorwaarden weer op te vragen. De bezoeker kan via de webmodule een offerte aanvragen die de assurantieadviseur op kantoor kan binnenhalen in Rolls voor verdere bewerking.

Rolls voor de verzekeraar
Voor de verzekeraar is een speciale versie ontwikkeld waarmee een bestaand of nieuw verzekeringsproduct vergeleken kan worden in talrijke situaties. De resultaten van de vergelijking worden uitgevoerd voor verdere analyse. Een nieuw product kan zo nog worden bijgesteld voordat het daadwerkelijk wordt uitgebracht.

Het team van Kooijmans Software
Ter ondersteuning van haar gebruikers heeft Kooijmans Software een eigen helpdesk. Wij werken niet met een callcenter, hebben geen telefoonmenu en geen wachtrijen. U heeft direct een deskundige aan de lijn. Service staat bij ons hoog in het vaandel.

Ondernemingen van de Koen Visser Groep