Checkup PMO nieuwe stijl

Het aanbieden van een Preventief Medisch Onderzoek aan uw medewerkers is meer dan alleen een wettelijke verplichting. U laat zien dat u de gezondheid van uw medewerkers serieus neemt. Checkup helpt u daarbij met PMO nieuwe stijl. Geen eenmalig onderzoek maar structurele begeleiding en bewustwording van uw medewerkers voor een vast bedrag per jaar.

Checkup biedt uw medewerkers een vastomlijnd, zinvol preventief medisch onderzoek op locatie. Het onderzoek bestaat uit twee onderdelen: een lichamelijk onderzoek en bloed onderzoek. Via het Checkup portaal kan de medewerker vervolgens zelf zijn uitslagen inzien en direct vragen stellen aan één van onze specialisten. Met de QS-box stimuleert Checkup uw medewerkers tot zelfonderzoek. Zo wordt preventief medisch onderzoek leuk!

Een belangrijk onderdeel van Checkup is het persoonlijke gezondheidsportaal. Uw medewerker kan hier zijn persoonlijke uitslagen inzien en vragen stellen aan onze specialisten. Het portaal is dynamisch van opzet. Dit wil zeggen dat er continu nieuwe inhoud wordt toegevoegd volgens de laatste inzichten.

Ondernemingen van de Koen Visser Groep